Antalya gecelik bayan arkadaş izmir otele gelen bayan arkadaş Mersin eve gelen bayan

6 bacaklı inek doğdu

Yaşam (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.10.2023 - 13:26, Güncelleme: 23.10.2023 - 13:26
 

6 bacaklı inek doğdu

Brezilya'da bir çiftlikte doğan inek görenleri şaşkına çevirdi

Altı bacaklı inek resmen bilime meydan okuyor. Brezilya'nın Edeia kentindeki bir çiftlikte boynunda bir çift bacakla doğan inek görenleri şaşkına çevirdi. Veterinerler o ilk doğduğunda yaşamasının mümkün olmayacağını söylediler. Fakat doğumunun üzerinden bir yıl geçti ve hala yaşıyor. Ona bir isim de verildi: Gambiarra. Gambiarra'nın sahibi Paulo, veterinerlerin söylediklerinden sonra ineğinin yaşamayacağını düşündüğünü ama ineğinin aynen diğer hayvanları gibi oldukça normal olduğunu belirtti. Hatta onun için "mükemmel" tanımını yaptı. Federal Goias Üniversitesi (UFG) profesörü Paulo Jose Bastos Queiroz, bu duruma polimelia denildiğini açıkladı ve şöyle konuştu: "Polimeli, genetik mutasyonlardan kaynaklanabileceği gibi, ikizlerin hamilelik sırasında yetersiz büyümesinden de kaynaklanabilir. Bu nedenler, hamilelik sırasında fetüsün gelişimini etkileyen hastalıklar veya beslenme eksiklikleriyle ilişkilendirilebilir."
Brezilya'da bir çiftlikte doğan inek görenleri şaşkına çevirdi

Altı bacaklı inek resmen bilime meydan okuyor.

Brezilya'nın Edeia kentindeki bir çiftlikte boynunda bir çift bacakla doğan inek görenleri şaşkına çevirdi.

Veterinerler o ilk doğduğunda yaşamasının mümkün olmayacağını söylediler. Fakat doğumunun üzerinden bir yıl geçti ve hala yaşıyor. Ona bir isim de verildi: Gambiarra.
Gambiarra'nın sahibi Paulo, veterinerlerin söylediklerinden sonra ineğinin yaşamayacağını düşündüğünü ama ineğinin aynen diğer hayvanları gibi oldukça normal olduğunu belirtti. Hatta onun için "mükemmel" tanımını yaptı.

Görenler şoke oldu! 6 bacaklı inek doğdu. Bacakları boynundan çıktı

Federal Goias Üniversitesi (UFG) profesörü Paulo Jose Bastos Queiroz, bu duruma polimelia denildiğini açıkladı ve şöyle konuştu: "Polimeli, genetik mutasyonlardan kaynaklanabileceği gibi, ikizlerin hamilelik sırasında yetersiz büyümesinden de kaynaklanabilir. Bu nedenler, hamilelik sırasında fetüsün gelişimini etkileyen hastalıklar veya beslenme eksiklikleriyle ilişkilendirilebilir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve birebirhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.