Öyle Gizli Bir El Aramak Da Nedir?

Olayın gelişimi şu şekilde... Akpartli Mustafa Kara, Ak Parti Mersin il başkanı Cesim Ercik ile ilgili bazı iddialarda bulunmuştu. Bu iddiaların muhatabı biz değiliz. Ancak eksik olduğunu düşündüğümüz bir noktayı açıklığa kavuşturmayı, görevimiz addediyoruz. Mustafa Kara’nın iddiaları; medyada ve köşey yazılarında ciddi bir şekilde işlendi.
Tuğra Keskin’in konuyla ilgili programı, iddialar üzerine uzun uzadıya durdu. Bu programda, ‘’Mustafa Kara’nın sosyal medyasında iddiada bulunduğu meseleler ile ilgili sosyal medya paylaşımlarını, hatırı sayılır bir dostu vesilesiyle, kaldırdığı’’ ifade edildi. Programda Tuğra Keskin, ‘’Acaba bu ikinci yazısını kimin hatırına sildi.’’ şeklinde bir beyanda bulundu.
Açık ve net! Mustafa Kara beyefendinin söz konusu sosyal medya paylaşımı, Mikail Pelin’in tavsiyeleri ile kaldırıldı. ‘’Öyle gizli bir eli arıyor gibisinden’’ konuşmanın anlamı da nedir? Çok fazla uzatmaya gerek var mı? Anlamadıysanız, renkli görsellerle izah edelim yahut büyük harflerle yazalım? ‘’Mikail Pelin’in öngörüsü’’ ile Mustafa Kara beyefendi düşündü, taşındı ve paylaşımı kaldırma kararı aldı. Meselenin özü budur.

(HABER MERKEZİ)