Mourinho’dan büyük ayıp! İşte bu kötü haber: Bu hamlesi Fenerbahçe’yi sarsabilir… Ali Koç’u hoplatacak açıklama…

 

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho 1-1 biten Manchester United maçından sonra, "İngiltere'de alt sıralarda yer alan" sözleri ile bir çok ironiyi bir arada yaptı. Gördüğü kırmızı kart nedeniyle kurallar gereği basın toplantısı yapma hakkı bulunmayan Portekizli teknik adam, TNT Sports'a verdiği demeçte şu ifadeleri kullandı:

İNGİLTERE'YE MESAJ MI GÖNDERDİ?

 Yapabileceğim en ii şey, UEFA müsabakalarında oynamayan bir takıma gitmek.

İngiltere'de alt sıralarda yer alan ve 2 yıl içinde bir antrenöre ihtiyacı olan bir kulübe gitmeye hazırım. Bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum.

Hakemi tebrik ediyorum. Bana kesinlikle inanılmaz bir şey söyledi, tepkimi ve penaltı olayını aynı anda görebildiğini söyledi.

Aynı anda her iki farklı yerde de bir gözü vardı. Saatte 100 mil hızla bir olayda periferik görüşe sahip. Bu yüzden dünyanın en iyi hakemlerinden biridir. * Olayı izledim. Olay hakkında konuşmuyorum.

İlk ironi aslında kendisine Everton'dan teklif olduğu iddiasına yönelikti. Çünkü İngiliz ekibi uzun süredir çıkış arıyor. 20 takımlı Premier Lig'de 16'ncı sırada. İkincisi ise UEFA ile karşı karşıya gelmemek için Turpin hakkında yaptığı "periferik görüş" sözleri oldu.