Irkçı Ümit’in partisinde taciz skandalı! Kadın üye zehir zemberek sözlerle istifa etti

Zafer Partisi’nden şok eden bir istifa ve skandal! Türk milliyetçiliği davasına hizmet ettiğini iddia eden Zafer Partisi’nin merkez yönetimi, sonu gelmeyen taciz vakaları ve kirli ilişki ağlarıyla gündeme oturdu. Partinin içinden gelen bu skandalın ardından kadın üyelerden Tomris Gökdağ, Zafer Partisi’yle tüm bağını kopardı.

Parti içindeki kirli ilişkileri ve taciz olaylarını bildiği halde göz yuman yöneticiler, halkın vicdanında büyük yara açtı. Gökdağ, özellikle genç kızların ebeveynlerine uyarılarda bulunarak, parti içerisindeki durumu gözler önüne serdi.

Bu durum sadece Zafer Partisi ile sınırlı değil! Daha önce CHP’de de benzer taciz skandalları yaşanmış, olaylar karşısında halkın tepkisi çığ gibi büyümüştü. Ancak nedense bu tür vakalar, bazı kesimler tarafından sürekli gizlenmeye çalışılıyor.

Münferit bir iki olay üzerinden tüm Müslümanları hedef gösterenlerin gerçek yüzü bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Bu kirli ilişkiler ağı ve taciz skandallarının ardından, Zafer Partisi yönetimi ne diyecek, merakla bekleniyor!