Ekrem Meksika turunda, animasyonu sosyal medyada

Gözünü cumhurbaşkanı adaylığına diken CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Meksika turuna çıktı.

İstanbul'u ve İstanbulluyu hizmetten yoksun bırakan İmamoğlu'nun belediyeye doldurduğu liyakatsiz kadrolar vatandaşların kabusu oldu.

Arızalanan metro, yolda kalan metrobüs ve yanan İETT otobüsleriyle İstanbulluları canından bezdiren Ekrem İmamoğlu'nun animasyonu yeniden gündem oldu.

Söz konusu animasyon filminde ulaşım ve trafikten şikayet eden gençlerin yanına giden İmamoğlu, "Belediyeden memnun musunuz?" sorusunu yöneltiyor. Memnun olmadığını dile getiren vatandaşa, "Hayır çok memnunsunuz" diyerek lafı ağzına tıkıyor.

Otobüs yine bozuldu yürüyoruz senin yüzünden diyen yaşlı teyzeye, "Hayır teyzem sen halüsinasyon görüyorsun, sen bir doktora görün" cevabını veriyor.

Trafik çilesinden şikayet eden vatandaşa ise, "Bak burada yüzlerce araç organize olmuşsunuz, sırf beni çalışmıyor göstermek için trafik yaratıyorsunuz ayıp bu" diyor.

Yanan otobüse ise, "Yalan, iftira, kötülük bu" diyerek otobüsün yandığını kabul etmiyor.

İmamoğlu, "Kamp ateşi o sizin için yaktık gençleri çok seviyoruz çal oğlum" diyerek, Athena grubunun CHP yandaşı solisti Gökhan Özoğuz'a 'Akdeniz akşamları' şarkısını söyletiyor.