Önce partiledi sonra camiye koştu!

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamasıyla cezaevinde hapis yatan Nihal Candan, 37 kiloya düşünce tahliye oldu. Anoreksiya hastlağına yakalandığı gerekçesiyle tutuklu bulunduğu cezaevinden çıkan Nihal Candan şatafatlı hayatına kaldığı yerden devam ediyor. 

37 kiloya düştükten sonra hapis yattığı cezaevinden tahliye olduktan sonra hemen kuaföre koşan Nihan Candan, ardından televizyon kanallarında röportaj verdi. Nihal Candan'ın bu rahat hareketleri avukatların dikkatini çekti ve tahliyesine itiraz edildi. Ancak Nihal Candan yine de renkli hayatından taviz vermiyor.

 

"SUÇLU DEĞİL''

Şatafatlı ve lüks hayatını sosyal medya hesaplarından paylaşarak dikkatleri üzerine çeken Nihal Candan, yeni yaşını kutladı. Nihal Candan, doğum günü için özel olarak hazırlanan "suçlu değil" notuyla o geceden kalan bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Nihal Candan'ın pastasının üstündeki, "Merhaba dünyam, ben geri döndüm" yazısı da dikkatlerden kaçmadı.

 

''YA HAK YA VEKİL VEKİLİM SENSİN''

Nihal Candan, doğum günü partisinin hemen ardından camiye sonra da Yerebatan Sarnıcına gezmeye gitti. Doğum günü partisinden sonra camiden bir fotoğraf paylaşan Nihal Candan, "Ya Hak Ya Vekil vekilim SENSİN sana güveniyoruz kardeşim ve ben" notunu düştü. Yerebatan Sarnıcından da küçük kız kardeşiyle bir paylaşımda bulunan ünlü ismin İstanbul turu devam ediyor.