Başıboş köpekleri toplatan muhtara baskın!

Sivas'ta Mehmet Akif Ersoy Mahallesi muhtarı Mehmet Yüksel Hazman, mahalle sakinlerinin talebi üzerine başıboş köpeklerin Sivas Belediyesi ekipleri tarafından toplanarak barınakta bakımlarını sağladı, mahalle sakinleri memnun olurken muhtar ise hayvan severlerin hedefi oldu.

Türkiye'nin en büyük sorunu arasında yer alan başıboş sokak köpekleri ile ilgili görüntülere bir yenisi daha eklendi. 

Birçok kişinin ölümüne sebep olan köpeklerle ilgili Sivas'ta yaşayan bir muhtar, durumu belediyeye bildirdi.

Belediye, muhtarın bildirmesi sonrası başıboş köpeklerini toplattı.

Ancak başıboş köpeklerin toplanmasını istemeyen bir grup, muhtarın kapısına dayandı.

MUHTARA BASKIN

"Hayvan Koruma Derneği'nden hayvan koruma görevlisiyim ben, ismim Arife. Mehmet Bey akşam sizinle telefonda görüştük. Gergin bir konuşma oldu. Sokak hayvanlarını toplatıp barınağa gönderiyormuşsunuz. Sizden bir açıklama bekliyoruz." diyen kadına muhtar ise "Ne açıklaması?" diye sordu.

“BUNLAR PARİS'TE Mİ BÜYÜDÜ? SEN PARİS’TE Mİ BÜYÜDÜN?”

"Neden gönderiyorsunuz?" diye ısrarla soran kadına muhtar, "Mahallemizde başıboş dolaşan sahipsiz olan sokak hayvanları topluyoruz. Özgürce, rahatça kendisi, çoluğu çocuğu mahallede rahatça yürüsün." dedi.

Bu sözler karşısında sesini yükselten kadın ise "Bunlar Paris'te mi büyüdü? Sen Paris’te mi büyüdün?" dedi.

"BİR ÇOCUĞUN PSİKOLOJİSİNİ BİLİYOR MUSUN?"

Sözlerine devam eden ve muhtara bağıran kadın ise "Bunu yapamazsın hayvanlara. Oy için yapamazsın. Hayvanlar senin mahalle sakinin. Allah'tan kork." dedi.

"Oyla bunun alakası yok. Bir çocuğun psikolojisini biliyor musunuz? Sabah okula gidemiyor çocuk." diyen Muhtar Mehmet ise kendisine baskına gelenlere söz dinletemedi.