Dilan Polat öfkeden delirdi savcılığa koştu

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat, sahte belge hazırlama, vergi kaçırma ve kara para aklama gibi iddialar nedeniyle açılan soruşturma kapsamında 5 Kasım 2023 tarihinden itibaren cezaevinde.

Şatafatlı hayatının ardındaki karanlık suçlamalarla son dönemlerde ülke gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Dilan Polat, avukatları aracılığıyla sosyal medyada haklarında yazılan yorumları takip etmeyi sürdürüyor.

Sosyal medyada kendisi hakkında yapılan yorumları ince eleyip sık dokuyan Polat, bir takipçisinin yorumu karşısında öfkeden deliye döndü. 

BABASI HAKKINDAKİ YORUM KARŞISINDA DELİRDİ

İddiaya göre Nuriye Ö, geçtiğimiz yıl 2 Ekim'de sosyal medya hesabından Dilan Polat'la ilgili "Sahtekar Dilan Polat, televizyonda anne baban üzerinden ajitasyon yapıp durma. Babanın ananı neden öldürdüğünü söylersem baban hapiste kahrından ölür" şeklinde bir yorum yaptı.Ailesi hakkındaki iddialar karşısında çileden çıkan Polat, hemen avukatları aracılığıyla takipçisi hakkında suç duyurusunda bulundu.

SAVCILIK YORUMU HAKARET SAYMADI

Savcılık, hakaret suçunun oluşabilmesi için bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını incitecek ölçüde somut bir fiil veya olgu isnat etmek ya da yakıştırmalarda bulunmak gerektiğini vurgulayarak rencide edici, ağır eleştiri niteliğinde veya kaba sözler söylenmesinin hakaret suçunun oluşması için yeterli olmadığını ifade etti.