Dilan Polat hakim karşısında: Diz çöküp, sinir krizi geçirdi!

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktı.Dilan Polat dava başlar başlamaz yere çökerek sinir krizi geçirdi. Polat "Allah'ım ne zaman bitecek" diye mahkemede gözyaşı döktü. Damla Güler mahkeme salonundan bildiriyor.

İşte detaylar...

Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddia edilmişti. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın düzenlediği iddianamede Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat’ın ‘Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit’, ‘Mala zarar verme’ suçlarından toplamda ayrı ayrı 8 yıla kadar hapsi talep edilmişti.

Olaya ilişkin 11 sanıklı dava bugün Küçükçekmece 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başladı.

DİLAN POLAT DİZLERİNİN ÜZERİNE ÇÖKTÜ

Duruşma salonuna getirilen Dilan Polat dava başlar başlamaz sinir krizi geçirerek ağlamaya başladı. Dizlerinin üzerine çöken Polat 'Allah'ım ne zaman bitecek" diye gözyaşı döktü.Bu sırada Banu Parlak da, "Dilan buradayım. Bitecek" diye seslendi. Bunun üzerine Dilan Polat salondan çıkarıldı.

DİLAN POLAT CEZAEVİNE GERİ GÖNDERİLDİ

'Gerekirse hastaneye götürülür' diyen hakim Dilan Polat'in cezaevine geri gönderilmesine karar verdi. Dava Dilan Polat olmadan devam ediyor.

'TALİMATI BEN VERDİM'

Gültekin Alan isimli bir kişi tutuklu bulunduğu cezaevinden mahkemeye dilekçe gönderdi. Alan dilekçesinde, "Banu Parlak'ın iş yerinin kurşunlanması talimatını ben verdim" dedi.

Bunun üzerine söz alan sanıklar Gültekin Alan'ı tanımadıklarını söyledi.